Онлайн магазин colostrum365.com

Онлайн магазин colostrum365.com стартира през октомври 2011 г. Магазинът е собственост на Майсенс ЕООД. През месец май 2012 г. в гр. Кърджали отвори първият магазин на "Биомол".  Сега вече можете да ни намерите в Пловдив, на ул. Доктор Владо 24.

Основна дейност на е-БиоМаг е да предостави на европейския пазар висококачествени БИО натурални продукти и козметика на достъпни за всеки ценител на качественото цени. Нашата мисия е Вие като наши бъдещи и настоящи клиенти да оставате доволни всеки път от покупките си, за да получим вашето доверие и спокойствие при пазаруване от нас.

В онлайн магазина colostrum365.com ще намерите широка гама от натурални продукти на водещи производители на качествена козметика и БИО продукти за лицекожакостиотслабванерегулиране на метаболизмалибидото и други ежедневни проблеми свързани с човешкия организъм. Разнообразието от продукти ще Ви отвори вратите към един натурален свят лишен от химическите съставки, с които ни залива пазара и ще Ви предостави безкраен избор. Веднъж влезли в този свят ние ще сме там, за да Ви помогнем или насочим към най-добрия продукт, от който имате нужда. Нашите персонални консултанти ще Ви информират за всеки наш продукт.

В colostrum365.com можете да изберете и да поръчате вашите био продукти бързо, лесно, сигурно като ние Ви отговорим със същите бързина и качество при доставката! Продуктите, които предлагаме са предимно натурални, с гарантирано качество и произход, в което сами ще се убедите - colostrum365.com! Ние от екипа на colostrum365.com ценим нашите клиенти и им предоставяме надеждна информация, безброй много награди и отстъпки още с първата поръчка.