Натокиназа (Nattokinase) 2000 FU 90 капсули | Doctor's Best

2 - 3 Дни
Закупен: 35109 Марка: Doctor's Best
Модел: Best Nattokinase 2000FU 90 Capsules
Наличност: 2 - 3 Дни
$32.01
Бр: ПОРЪЧАЙ

Натокиназа (Nattokinase) 2000 FU 90 капсули | Doctor's Best

  • Натокиназа (Nattokinase) капсули от Doctor's Best на супер цена предпазва от инсулт и подобрява сърдечната функция.Грижи се за здравето на сърцето
  • Може да предпази от появата на съсиреци
  • Хранителна добавка на супер цена, която няма странични ефекти
  • Подходяща за вегетарианци
  • Нормализира циркулацията на кръвта в кръвоносните съдове
  • Натокиназа (Nattokinase) 2000 FU 90 капсули е топ добавка от Doctor's Best

Какво знаем за Натокиназата?

Натокиназата представлява ензим, получаващ се при ферментирането на соевото растение Natto (японско). Тя може да подпомогне функциите на организма и да пречисти кръвта. Поддържа сърдечната функция и може да помогне при запушвания на артериите. Като хранителна добавка от Doctor`s Best на изгодна цена – Натокиназа (Nattokinase) на капсули спомага за разреждане на съсиреците и прочиства кръвоносната система. Като цяло тя може да действа в 2 направления, за да подобри здравето на сърцето.

Първо тя може да разгражда фибрина в кръвта, който от своя страна предизвиква запушвания и стеснявания на кръвоносните съдове. Това може да доведе до по-голям риск от увеличаване на кръвното.

Второ направление е, че натокиназата може да подобри кръвния поток и да понижи времето за разпад на Euglobolin ELT.

Натокиназа капсули Doctor's Best на супер цена помага за разсейването на кръвни съсиреци. Натокиназата е изолирана от традиционната храна в Япония от ферментирала соя. Тя се е консумирала много години наред, тъй като притежавала много полезни свойства и ползи за здравето на човек. Изследванията, които са били направени сочат, че тя има способността да прочиства кръвоносната система.

Как действа Натокиназа 2000 FU на капсули?

Хранителната добавка Натокиназа на капсули е невероятна, тъй като помага и предпазва при сърдечни удари. Може да се използва при пулмонарни емболии, флебити, както и при тромбози. Натокиназа (Nattokinase) 2000 FU 90 капсули от Doctor's Best на достъпна цена способства за разграждане на фибрина, които от своя страна могат да запушат кръвоносните съдове. Това води до фатални последствия. При прием на продукта се нормализира кръвното, подобрява се циркулацията на кръвта и може да се елиминира появата на тромби. Използва се за подобряване на сърдечно-съдовата система.

Приемът на една доза от продуктът – Натокиназа на капсули Ви предоставя 2000 FU. Както вече стана ясно е невероятна при разсейване на съсиреците. Прекормерната поява на съсиреци може да доведе до белодробна емболия, както и до венозна тромбоза. Предпазва от инсулт и има подобно действие, като това на плазминът. Това е ензим, съдържаш се в кръвта и спомагащ за разтварянето на вече образуваните съсиреци.

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 - 2 капсули дневно между храненията.

Дозировка: 1 капсула
Дози в опаковка: 90

Съставка:Стойност:%ПДД
Натокиназа (Фибринолитични единициензим2000 FU*

Други съставки: Модифицирана целулоза, (вегетарианска капсула), малтодекстрин, магнезиев стеарат (растителен източник)

Важно: Ако сте бременна или кърмеща, ако приемате антикоагуланти (лекарства за разреждане на кръвта) или витамин K се консултирайте с доктор преди да използвате този продукт. Не приемайте ако сте алергични към соя. Ензимът не бива да бъде приеман от хора, които имат проблеми с кръвосъсирването, както и от тези, които приемат варфарин, аспирин или друг медикамент, влияещ на състоянието на кръвта. Възможно е след продължителен прием на натокиназа да се забележи понижаване на кръвното налягане.

Да се пази далеч от деца. Да се съхранява на сухо, хладно място.

Няма мнения за този продукт.

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение:Важно: HTML is not translated!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода от картинката: