Категории

Муракол Протект на прах 120/360 гр | New Revital

New
Закупен: 40405 Модел: Muracol Protect powder 120/360 gr
Наличност: Наличен
$58.70

Избери опция


* Грама:

Бр: ПОРЪЧАЙ

Муракол Протект 120/360 гр New Revital

  • Мощен имуностимулант
  • Укрепва здравето
  • Подходящ за прочистване на организма от микроорганизмите
  • Възстановява клетките
  • Предотвратява стреса
  • Премахва болките в стомаха
  • Много по-висококачествена от човешката коластра

Какво знаем за Муракол?

Muracol Protect е добавка, която укрепва организма, предпазва от настинки, грип и алергии.Муракол представлява един продукт, който е създаден на основата на българската биволска коластра. Тя има наистина полезно действие. Това е така, тъй като в нея са добавени специфични фракции от коластрата на крава. Тя е богата на пролин пептиди. Хранителната добавка Муракол протект на прах от New Revital на топ цена е липозомно микрокапсулиран продукт. Тя от своя страна обединява действието на двете коластри.

Другото важно за Муракол е, че в него са добавени и много ценни компоненти на яйчен жълтък, които са биоактивни. Това му дава възможност да оптимизира свойствата си. Муракол е комбинация от имуноглобулини, лактоферин, CLA, фактори на имунитета и други. Всички тези вещества подобрява състоянието на организма. Съдържа още много пробиотици, които подобряват и храносмилането. Комплекса от пробиотици е:

- Lactobacillus plantarum

- Streptococcus thermofilus

- Lactobacillus bulgaricus

- Bifidobacterium bifidum

- Lactobacillus acidofilus

На всички нас са ни много познати тези пробиотици и повечето ги приемат под формата на капсули. Те са наистина уникални и действат много добре върху храносмилателния процес и като цяло върху функциите на храносмилателната система. Нормализират баланса на чревната флора. Продуктът съдържа и необходимото количество пребиотик - Инулин. Той помага за усвояването на някои минерали, нормализира нивото на холестерол и триглицериди в кръвта. Подобрява здравето на храносмилателната система и функцията на червата.

Биволската коластра е препоръчително да се приема през зимния период, когато имунитета спада, защото тогава най-често се проявяват настинките. Имунната система означава и вие да бъдете здрави. Когато той спадне започват болестите и честите боледувания. За да запазим имунитета здрав ни е необходимо да избираме и хубава качествена храна, която е богата на хранителни вещества. Може да окаже и благотворно влияние върху някои автоимунни заболявания.

Как действа Муракол протект на прах?

Муракол Протект на топ цена е подходящ за прочистване на организма от микроорганизмитеМуракол протект (Биволска коластра) от New Revital е хранителна добавка на достъпна цена, която има общо укрепващо действие върху организма. Заради богатото си съдържание на БПП (богати на пролин пептиди) от биволска коластра продуктът предпазва организма от вируси и бактерии. Понякога бактериите и вирусите са много упорити и много трудно може да се справим с тях. Затова идва и момента когато се налага да се приемат различни хранителни добавки и имуностимуланти, които да се преборят с тези упорити „гадинки“. А този продукт – Муракол 120/360гр има точно тази способност и затова се препоръчва от много хора по света.

Той увеличава значително имунната система. Може да се използва още при бактериални инфекции и алергии. Тези пептиди имат добра изразена антитуморна активност.

В състава на Муракол протект влиза и така познатият Лактоферин, който има добро антитуморно действие. Освен това има силни антибактериални и противовъзпалителни свойства. Лакталбумините пък са с доказан ефект срещу различни видове рак и някои вируси. Те могат да увеличат серотонина в мозъка и да понижат кортизола. Помагат при стрес. Липозомите имат добро антибактериално действие, а CLA участва в метаболизма на мастните киселини. Много от съставките в Muracol Protect Powder имат изразен антитуморен ефект.

Муракол от New Revital на добра цена е защитен от разграждане на протеолитични ензими и на стомашен сок. Може да използва още за елиминиране на бактериите и вредните микроорганизми. Прочиства тялото и осигурява нормален баланс в храносмилателната система. Повишава силата и издръжливостта. Действа положително като забавя процесите на стареене. Муракол на прах може да се използва по време или след оперативна намеса на тумори, за да запълни оптимално режима на хранене. Притежава мощно регенериращо свойство по време на химиотерапии. Увеличава имунитета и помага на тялото да се справи с някои последици от заболяването. Предпазва от развитие на паразитни заболявания и микотични болести. Нормализира метаболитния баланс в организма и поддържа психическото и физическото състояние.

Начин на употреба:

Приемайте към хранителния режим като добавка по 4 гр. 3 пъти дневно преди храна в продължение на целия период от лечението (при провеждане на химио- и лъчетерапия)

Приемайте 3 пъти дневно по 4 гр. преди хранене за по-бързо възстановяване преди и по-време на лъче- и химиотерапии.

При профилактично лечение и укрепване на тялото се приема по 2 гр. сутрин преди хранене.

Дозировка: 4 гр.

Дози в опаковка: 30/90

Състав в 3 дози (12 гр)

Стойност

%ПДД

Наситени мастни киселини

1.5 гр

12.9%

Мазнини

2.3 гр

19.2%

Въглехидрати

от които лактоза

от които инулин

3.0 гр

2.8 гр

1.2 гр

34.2%

22.3%

10%

Пролин пептиди

0.9 гр

7.9%

Имуноглоболини

3.0 гр

24.9%

Белтъци

4.2 гр

34.7%

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Консултирайте се с Вашия лекар преди да започнете употребата на този продукт! Съхранявайте на прохладно и сухо място, без пряк достъп на слънчева светлина!

Българско Производство.

Патентована формула!

 

Данаил Димов на 07/08/2021
5 оценки
Знаем, че имунната система е важна част от нашето тяло. Имунната система ни предпазва от болести. Murakol Protekt е нов продукт, който беше представен на пазара с цел да помогне на хората, които искат да подобрят имунната си система, да повишат енергийните нива и да намалят болките в ставите. Продуктът съдържа коластра, за която е доказано, че е ефективен за засилване на имунната система и намаляване на възпалението при някои хора. Той също така съдържа ацетил-L-карнитин, който се използва за познавателни функции като памет и концентрация, както и антиоксидант, витамин С, В6, магнезий, джинджифил и др. — Добавката Murakol Protekt е естествен имуностимулатор, който може да помогне за предотвратяване на различни инфекции. Той е и почистващ агент, който помага за премахване на токсините от тялото. Добавката Murakol Protekt също помага за намаляване на болките в ставите и за намаляване на възпалението.
Iwan Siderov на 07/08/2021
5 оценки
Муракол Протект е имуностимулатор, който може да се използва за лечение на алергии, астма и други здравословни състояния. Може да се използва и за насърчаване на зарастването на рани, намаляване на болките в ставите и детоксикация на тялото. Муракол Протект е направен от естествени съставки като коластра, която осигурява много ползи за човешкото тяло. Протеиновите продукти Protekt са клинично доказани укрепващи имунитета, които действат като превантивна мярка срещу алергии и респираторни проблеми. Те могат да се приемат и като добавка за осигуряване на облекчение на ставите и детоксикация на тялото след заболяване или нараняване.
Milena Mineva на 07/08/2021
5 оценки
Муракол Протект е нетоксичен, изцяло естествен имуностимулиращ и почистващ агент. Той разгражда примесите в тялото ви, докато изгражда имунната ви система. Муракол Протект помага в борбата с болките в ставите и ви връща мобилността. Съставът на Муракол Протект е изцяло натурален, така че няма известни странични ефекти върху хора или животни. Съставките се набавят внимателно и производственият процес е 100% безопасен за консумация от човека. Муракол Протект е лесен за храносмилане и остава активен в тялото до 24 часа, което означава, че може да се приема редовно, за да помогне в борбата с хроничните състояния или да се консумира според нуждите за подкрепа по време на стрес или напрегната дейност като упражнения.
Muracol protect на 07/08/2021
5 оценки
Муракол Протект е имуностимулатор, създаден от здравни специалисти, които искат да помогнат на хората да получат по -добър живот. Това, което са направили, е разработена естествена добавка, която да помогне за създаването на по -добър и здравословен начин на живот. Муракол Протект съдържа коластра, която осигурява на организма хранителни вещества, протеини и антитела, които могат лесно да се абсорбират в стомаха. Коластрата също съдържа имуноглобулини, които са ключови за имунната система, тъй като помага за борба с всяка инфекция или вирус. Този продукт не е подходящ само за един вид заболяване или заболяване; това е добре за всички тях! Клинично е доказано, че Murakol Protekt помага при болки в ставите, алергии и дори кожни заболявания като екзема и псориазис.
Муракол протект на 07/08/2021
5 оценки
Муракол Протект е хранителна добавка, която стимулира имунната система. Може да се приема по всяко време на деня и помага при болки в ставите и производството на коластра. Хранителната добавка Murakol Protekt е създадена за хора, които искат да предотвратят и лекуват различни заболявания без странични ефекти. Продуктът има имуностимулиращ ефект, което означава, че стимулира имунната система, почиства организма от токсини и осигурява антиоксиданти през различните етапи от живота. Муракол Протект е естествено средство, което осигурява облекчаване на болки в ставите и насърчава производството на коластра, както и цялостно усещане за здраве. Той включва сто процента естествени съставки, които са от съществено значение в борбата срещу различни заболявания като рак, сърдечно -съдови заболявания, респираторни инфекции, артрит или диабет.

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение:Важно: HTML is not translated!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода от картинката: