ULTRA B17 (Витамин Б17) 100 мг 50 капсули

Не е в наличност
Закупен: 80987 Марка: PDM Pharmaceuticals New Zealand
Модел: ULTRA B-17 100mg 50 caps
Наличност: Не е в наличност
$23.66
Бр: ПОРЪЧАЙ

ULTRA B17 Амигдалин (Витамин Б17) 100 мг 50 капсули

Витамин В17 е добавка, която подпомага имунната защита на организма.

От къде идва витамин Б17?

Още преди много години в семената от бадеми е открито едно вещество, за което казват, че убива раковите клетки. т.нар. Витамин В17 се съдържа и в големи количества и в Кайсиевите костилки (семена). Години наред това вещество е било смятано за витамин и дори са го причислили към витамините от група В под номер 17. Съвременните проучвания обаче показали, че това вещество по-скоро принадлежи към витаминоподобните съединения. Разбира се това не омаловажава и не намалява здравословните му ползи. Витамин В17 е известен още под наименованието амигдалин и е изграден е от две захарни молекули –цианид и бензалдехид.

В исторически план, можем да кажем, че Витамин B-17 (Лаетрил или Амигдалин) е бил винаги част от хранителната култура на ескимосите и племето Хунза. Има сведения, че тези племена никога не са имали случаи на заболяваия от рак и други подобни. За древните племена е било от голямо значение да си набавят витамин B-17, тъй като това им е помагало да се съхранят като народи до днешни времена.  За разлика от днес, когато има толкова много различни източници на витамини и минерали, преди векове, набавянето на витамини ставало само и единствено по естествен път чрез хранителни продукти и по-конкретно чрез ядките на някои видове плодове.

Какво представлява ULTRA B17 (Витамин Б17)?

За Витамин B17 или наричан още Амигдалин казват, че е най-силната и успешна натурална химиотерапия. Продуктът, които ви предлагаме, се извлича от ядките на горчивата кайсия Prunus Armeniaca и действа като естествен хемотерапевтичен агент. Витамин B17  се предлага на супер цена под формата на капсули. Можете да го срещнете още като Леатрил. За да бъде ефективен, леатрилът трябва да се използва съчетан с програма за пречистване на организма, добавки и правилна диета.   

Амигдалин на добра цена увеличава еластичността на кръвоносните съдове.

Какво ви препоръчваме?

За да постигнете по-добри резултати с Витамин Б17, не забравяйте да си набавите и следните хранителни вещества, които са необходими, за да може да работи Амигдалин: 

 • цинк - действа като транспортен механизъм за laetrile, 
 • Витамин С (с натрупване до 6 грама дневно), 
 • манган, 
 • магнезий, 
 • селен
 • Витамини В6, В9 и В12, 
 • витамин А
 • витамин Е (най-малко 2000 IU)

Имайте предвид, че цинкът играе много важна роля за целия процес. Той се явява транспортния механизъм за laetrile и nitrilosides в организма. Също така магнезий, селен, витамин А и В имат свойството да укрепват защитния механизъм на организма. Ето защо е важно да знаете, че ракът може да се пребори най-добре с обща хранителна програма, състояща се от диета, витамини, минерали, laetrile и панкреасните ензими.

Какви ползи от приема на Витамин B17?

Витамин В17 е много добро химиотерапевтично средство, което може да действа избирателно върху клетките.

Витамин В17 е много добро химиотерапевтично средство, което може да действа избирателно върху клетките. Той унищожава раковите клетки и по никакъв начин не уврежда здравите. Витамин b17 (амигдалин) се смята, че може да пребори рака. Ефикасен при много ракови заболявания.

Като добавка Витамин В17 на супер цена понижава артритните болки, както и може да регулира кръвното налягане. Придава енергия на организма и повече тонус. Амигдалин подсилва имунната система и благоприятства върху сърдечната функция. Освен, че  има противораково свойство, може да се използва при хипертония и артрит. Притежава аналгетичен ефект, може да забави стареенето и да улесни обмяната на веществата. 

Интересно е, че народите, които са консумирали храни богати на амигдалин, заболяването при тях е почти непознато. Някои примери са жителите на Хунза, които приемали редовно кайсии, както и костилките. През 50-те години на миналия век известният биохимик д-р Ернст Кребс-младши открива, че B17 е напълно безвреден. Кайсиевите ядки, от които се извлича витамина са изключително полезни и съдържат много полезни вещества. В ядките се наблюдава и цианогенния гликозид амигдалин. Когато попадне един път в стомаха на човек, в малки дози той може да освободи цианиди, които действат разрушително на туморите. 

Витамин B17 Амигдалин е хранителна добавка на капсули, която се препоръчва:

 • при онкологични /ракови/ заболявания
 • има положителeн ефект при химиотерапия
 • повишава имунитета
 • подобрява кръвоснабдяването, като увеличава еластичността на кръвоносните съдове
 • успешно регулира нивата на мазнините, кръвната захар и артериалното налягане.

Кои са естествените източници на витамин В17?

Vitamin B17 в най-голяма концентрация се съдържа е семената на вишните, прасковите, кайсиите и в горчивия бадем

Vitamin B17 в най-голяма концентрация се съдържа е семената на вишните, прасковите, кайсиите и в горчивия бадем. Още от източниците на Витамин Б17 са ядките от сливи, къпини, малини, кашу, просо, ябълки, захарна трастика, ечемик и кафяв ориз. Вече покълналите леща, люцерна също са добър източник на витамина. Няколко ядки от кайсия могат да осигурят на организма много голямо количество амигдалин.

Още източници на витамин В17:

 • Ядки от череши
 • Ядки от нектарини
 • Семки от круши
 • Ядки от сини сливи
 • Ядки от макадамия
 • От бобовите и зърнените растения богати храни на амигдалин са: кълновете от зелен нахут, градински боб, бял боб, леблебия и бакла. Просо, фий, ръж, лющен ориз.
 • От тревите: водорасли, пшенична трева, акация, млечка
 • Семена: сусамено и ленено семе, чиа

Начин на употреба:

 • Препоръчителна употреба при онкологични заболявания: 
  • Първа фаза 21 дни - максимална доза 2х 2 капс. след хранене
  • Втора фаза 3 месеца – поддържаща доза 2х 1 капс.
 • Препоръчителна употреба за профилактичен прием:
  • Да се приема по 1 таблекта дневно.

Състав: 

50 капсули х 100 мг вегетариански капсули. 98% чистота на амигдалина (извлечен от кайсиеви ядки).

Витамин В17 съдържа цианид, глюкоза и бензалдехид, които вредят на раковите клетки. Цианидът се използва при лечение и профилактика на рака. Това се получава, когато се консумират редовно горчивите семена от плод с костилка или семена от други плодове. Като някои са: ябълка, бадем и кайсия. Другите източници на амигдалин са просото, покълналите бобови, както и лещата.

Други съставки: магнезиев стереат (за капсулата)  и декстроза.

Важно: Витамин В17 е хранителна добавка и като такава не може да бъде заместител на здравословното и разнообразно хранене. Да не се превишаването препоръчителната дневна доза. Съхранявайте на сухо и прохладно място.

Няма мнения за този продукт.

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение:Важно: HTML is not translated!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода от картинката: