Серапептаза (Serrapeptase) 40 000 IU 90 капсули | Doctor's Best

Закупен: 30424 Марка: Doctor's Best
Модел: Serrapeptase 40 000 IU 90 Capsules
Наличност: Наличен
$33.73

Избери опция


* Вид опаковка:

Бр: ПОРЪЧАЙ

Serrapeptase (Серапептаза) 40 000 IU 90 вегетариански капсули от Doctor's Best - мощно противовъзпалително средство

 

Best Serrapeptase 40 000 IU на капсули помага при остър синузит, отоци, болки и възпалния на гърлото

Какво представлява Серапептаза?

С всеки изминал ден медицината напредва все повече и повече. До днешна дата за милионите американци, които приемали противовъзпалителни лекарства за облекчаване на болката и за стимулиране на сърдечно-съдовото здраве вече съществува само една добавка. Тази добавка е Серапептаза 40000 единици от Doctor`s Best.  С всеки ден тя става все по популярна със своите полезни свойства и лекарите в Европа я предписват, за всичко от болка до атеросклеротични плаки. Серапептазата, технически наречена Serratio Peptidase, е протеолитичен ензим, което означава, че той пресича или усвоява протеина.

Той се произвежда от бактерии в червата на копринени буби и се използва за смилане на пашкулите им. Когато този ензим е изолиран и покрит под формата на капсула, е доказано, че действа като противовъзпалително средство. Тя има силата  да блокира болката със сила равна на аспирин, ибупрофен и други нестероидни противовъзпалителни средства. Нещо повече, предварителните проучвания показват, че Serrapeptase  40 000 IU 90 капсули от Doctor's Best на страхотна цена може дори да потисне натрупването на плаки в артериите, като по този начин се предотврати атеросклерозата (втвърдяване на артериите) и предпазва от инфаркт или инсулт. Ето защо, подобно на аспирина, този естествено получен ензим може да работи за предотвратяване на възпаление, болка, инфаркт и инсулт. Друг плюс за Серапептазата е, че за разлика от аспирина и други нестероидни противовъзпалителни лекарства е доказано, че Serrapeptase не причинява язви и стомашно кървене.

Как действа Серапептаза 40 000 IU?

Серапептазата се смята, че работи по следните начини:

  • Хранителната добавка Serrapeptase 40 000 IU Doctor's Best е на достъпна цена и може да намали възпалението чрез изтъняване на течностите, образувани от нараняване и улесняване на оттичането на им. Това от своя страна също ускорява възстановяването на тъканите. Serrapeptase  може да помогне за облекчаване на болката чрез инхибиране на освобождаването на амини, причиняващи болка, наречени брадикинин.
  • Mоже да подобри здравето на сърдечно-съдовата система чрез разграждане на страничните продукти на протеина от коагулацията на кръвта, наречена фибрин. Удобно, Serrapeptase е в състояние да разтваря фибрина и други мъртви или увредени тъкани, без да уврежда живата тъкан. Това би могло да позволи разтварянето на атеросклеротични плаки без да причинява вреди на вътрешността на артериите.

Още ползи от Серапептаза 40 000 IU 90 капсули

Серапептазата се намира в организмите на копринените буби, помага при мускулни болки, отоци, кисти Serrapeptase се използва в Европа и Азия повече от 25 години. Този ензим разгражда и разтваря всички неживи тъкани. В това число влизат кръвни съсиреци, кисти и артериална плака. Освен това се използва при различни състояния, включително навяхвания и разкъсани връзки, постоперативно подуване, венозна тромбоза (съсиреци в краката), проблеми с уши, нос и гърло и атеросклероза . Установено е, че приемането на серапептидни добавки има положителен ефект при пациенти с хронично заболяване на дихателните пътища. В проучване, публикувано в Respirology, участниците, които приемат serrapeptase в продължение на четири седмици са с положителни отзиви за ефектта на продукта. Те отбелязват, че храчките сутрин намалят драстично както и хроничната кашлица.  Друга употреба на Serrapeptase е при фиброцистично заболяване на гърдата.  В едно двойно сляпо проучване, публикувано в Сингапурския медицински справочник, 70 жени се разпределят на случаен принцип. В това проучване е доказано, че при приемащите Серапептаза болката намаля, а подуването изчезва. Друга положителна страна е, че при изследването не са открити нежелани странични ефекти при употребата на Серапептаза  40 000 IU 90 капсули от Doctor's Best на уникална цена

Препоръчителен прием: Приемайте от 1 до 3 капсулите дневно между храненията.

Състав в 1 доза: Serrapeptase 40000 IU

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 90

СъставСтойност%ПДД

Серапептаза ензим (единици serratiopeptidase)

40,000 SPU

 †

 

 Калций (от трикалциев фосфат и калциев стеарат в Serrateric™)

27 мг2%

† Daily Value не е установено.

Други съставки: целулоза, Serrateric™ (малтодекстрин, трикалциев фосфат, калциев стеарат микрокристална целулоза, средноверижни триглицериди), растителна капсула с удължено освобождаване (модифицирана целулоза, гума джелан, пречистена вода).

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Не се препоръчва за прием от бременни, кърмещи жени, хора, приемащи лекарства за разреждане на кръвта или имат лошо храносмилане! Прекратете приема на този продукт, ако се появи гадене, повръщане или стомашно разстройство! Съхранявайте на сухо и прохладно място!

Няма мнения за този продукт.

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение:Важно: HTML is not translated!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода от картинката: