Бромелаин 500 мг 3000 GDU 90 капсули | Doctor's Best

Закупен: 66522 Марка: Doctor's Best
Модел: Best Bromelain 3000 GDU 500mg 90 Capsules
Наличност: Наличен
$40.79
Бр: ПОРЪЧАЙ

Бромелаин 500 мг 3000 GDU 90 капсули | Doctor's Best

  • Хранителна добавка Бромелаин 3000 GDU 90 капсули | Doctor's Best на супер ценаПодходящ е за вегани и вегетарианци
  • Поддържа сърдечно-съдовите и ставни функции
  • Естествен ензим
  • Подобрява усвояването на протеините
  • Ускорява оздравителните процеси
  • Има противовъзпалителен ефект
  • Хранителна добавка Бромелаин 3000 GDU 90 капсули | Doctor's Best на супер цена

Бромелаинът е биоактивен природен ензим, извлечен от стъблото и плодовете на ананас, който има протеолитични свойства. Той е ензим, който разгражда протеините в човешкото тяло. Бромелаин, който се съдържа в Best 3000 GDU Bromelain на супер цена е най-мощният форма на този ензим, намиращ се на пазара. Bromelain е известен със своите свойства да подобрява храносмилането и също така има и благоприятен ефект на системни реакции в тялото. От векове насам хората използват ананасите при храносмилателни проблеми и възпаления. Подобно на Серапептаза, и Бромелаин е ензим, който разгражда протеините в човешкото тяло и наред с това ни носи редица полезни свойства. Bromelain също може да помогне на сърдечно-съдовата система и здравето на ставите.
 
Best 3000 GDU Bromelain съдържа суров екстракт от Ананас (Ananas comosus) - растение, което съдържа един от най-уважаваните и изследвани растителни ензими. Doctor's Best Бромелаин капсули на супер цена е известен със своята ензимна и имуномодулираща дейност, както и със своя принос към здравето на ставите и здравословно кръвообращение.

Как действа бромелаин?

Бромелаин е ензим, който разгражда протеините в човешкото тяло и наред с това ни носи редица полезни свойства.Известен още като бромелин, този ензим с растителен произход спомага за усвояването на протеините; увеличава броя на белите кръвни телца; повишава имунитета; има обезболяващо и противовъзпалително действие. Също така се използва при храносмилателни проблеми, спортни травми, синузити и за възстановяване след операции. Със свойството си да катализира смилането и разграждането на белтъците, бромелаинът на капсули на супер цена, се отличава силно от другите ензими, отговорни за тези функции в храносмилателната система. Бромелаин действа добре, както в киселинна, така и в алкална среда за разлика от пепсиногена, трипсиногена и химотрипсиногените. 
Бромелаин на супер цена се отличава и със способността си да намалява времето за възстановяване от мускулна треска и други състояния на мускулен дискомфорт. 

Продукта на Doctor's Best Бромелаин може да ви помогне още срещу артрит, при менструални болки, язви, хемороиди и автоимунни разстройства. Друго важно нещо при бромелаина е, че предотвратява запушване на кръвоносни съдове, особено в артериите, като не позволява слепването на тромбоцитите. Използва се също и за разреждане на кръвта и пречи на нейното съсирване. Ензимът Бромелаин понижава кръвното налягане и забавя сърдечния ритъм. Може да се прилага след операция, като действа за по-бързото заздравяване на рани. Ако приемате допълнително  Бромелаин, той ще помогне за поддържането на оптимални нива на ензима в организма.

Защо да приемаме бромелаин?

Бромелаина е да почиства кръвоносните съдове от полепнали по стените им липопротеини.Всъщност  бромелаин е общо наименование за група от ензими,  от които основният компонент са цистеиновите протеази. Освен тях бромелаина съдържа пероксидаза, кисела фосфатаза, няколко протеазни инхибитори, и органично свързан калций. Способността му да смила белтъците, прави бромелаин така  желан в менюто на всички, които се занимават със спорт, фитнес и бодибилдинг, спортуващи, на които е нужна богата на протеин диета.
Освен като ускорител на храносмилателните реакции на протеините в стомаха, дванадесетопръстника и тънките черва, бромелаинът на капсули също така може да разгражда протеините в кръвния поток и тъканите. Бромелаин на супер цена ще ви помогне за възстановяването от различни контузии, натъртвания, мускулни разкъсвания, отоци, разтягания и др. 

Друга функция на бромелаина е да почиства кръвоносните съдове от полепнали по стените им липопротеини. По този начин той облекчава разширените вени и предпазва от появата на нови. Благотворното въздействие на бромелаина върху храносмилателния тракт може да облекчи изострени колити. 

За какво помага бромелаин?

Бромелаинът успешно лекува синузит, възпаления, артрит и др. При синузит - Синузит или възпаление на синусите е болестно състояние, при което се образуват силни отоци и възпаления в областта на носните канали, което води до болка и затруднения в дишането. бромелаинът е показал положителни резултати при лечението на синузит в някои изследвания. Това се дължи на противовъзпалителните му свойства. Бромелаинът успешно лекува синузит, който обаче е резултат от инфекция, докато няма никаква ефективност при синузит причинен от алергия. Той успява да регулира болката, възпалението и отоците, като също така намаля отделянето на слуз.
 
При операции, навяхвания и възпаление на сухожилията Бромелаина може да намали отоците, времето за възстановяване, посиняването, контузиите и болката след операции. Той се използва за намаляване на възпалението при тендинит, навяхвания, при разтежение на сухожилията и други леки мускулни травми.
 
При артрит -  Артритът е хронично възпаление, чието лечение е дълго, скъпо, а понякога и неефективно. Бромелаинът има силни противовъзпалителни свойства, също така намалява и болката. Научните изследвания върху ефекта на бромелаин върху артрита, го поставят редом до силни  нестероидни противовъзпалителни средства като Селебрекс. Ако не ви харесва  въздействието на аспирин, селебрекс, диклофенак и други лекарства върху стомаха и сърдечната дейност, то тогава изберете по-здравословен и безопасен продукт като бромелаин.
Освен при Артрит, Бромелаин показва положителни резултати и при лечение на Карпално-Тунелен синдром, като ензимът регулира отоците върху тъканите, които предизвикват вкочанеността на пръстите, болката и слабостта на ръката при повтарящо се натоварване.
 
Антитуморно действие - Действа като имуномодулатор като стимулира имунната система да произвежда специални клетки с противотуморно действие.
 
При инфекции - Бромелаинът действа противовъзпалително и успява да неутрализира инфекциите. Освен при прорезни рани и ожулвания, той регулира отоците  и ускорява възстановяването и при ухапвания от насекоми, съкращавайки периода на възстановяване. Бромелаинът намалява  и симптомите при екзема, ако се комбинира с Кверцетин. Двата агента заедно действа като успокояват зачервяванията по кожата и неутрализират тежките форми на екзема по кожата. Изберете между два вида Кверцетин капсули на Natrol или на Biovea.

Намалява съсирването на кръвта - Бромелаина повишава фибринолитичната активност на кръвната плазма и намалява синтезата на фибрин - протеин участващ в съсирването на кръвта.
 
Повишава действието на някои антибиотици - При хората бромелаинът увеличава съдържанието на антибиотиците в кръвта и урината. Комбинираната терапия с бромелаин и антибиотици, е по-ефективна отколкото само с антибиотици при пневмония, бронхит, синузит, кожна стафилококова инфекция, тромбофлебит, пиелонефрит, абцес на ректума.
 
Подпома на храносмилането - Бромелаина се прилага успешно като храносмилателен ензим след панкреатектомия, в случаи на екзокринна панкреасна недостатъчност, и при при други чревни нарушения. Кoгато се приема с храната  улеснява храносмилането като разгражда протеините.

Възможни ли е да има странични ефекти при приема му?

Бромелаинът е нетоксичен продукт, но в съвсем редки случаи могат да се наблюдават алергични реакции. Той може да предизвика някои странични ефекти като диария и стомашно-чревно неразположение. Ако сте алергични към ананас, пшеница, целина, папаин, моркови, копър, кипарис или пчелен прашец, може да имате алергична реакция и към бромелаин.
Заради свойството на бромелаина да разрежда кръвния поток, употребата му заедно с други вещества със сходно действие трябва  да бъде единствено под лекарски контрол. Ако имате тези или други алергии най-добре се посъветвайте с вашия личен лекар преди да използвате бромелаин. Бромелаинът има свойството да повишава усвояемостта на някои групи антибиотици - амоксицилини, тетрациклини и др. Това може да доведе до повишаване на концентрациите им в кръвта, както и да изисква промяна на дозировката им. Ако приемате антибиотици, преди употребата на бромелаин се консултирайте с лекар.
 
Препоръчителен прием: Вземете 1 капсула 2 - 3 пъти дневно, на празен стомах, или както е указано от лекар.
 
Дозировка: 1 капсула
Дози в опаковка: 90 дози

Състав:Стойност:%ПДД
Bromelain ( 3000 храносмилателни единици (GDU)/ грам)500 мг*

Други съставки: целулоза, модифицирана целулоза ( вегетарианец капсула) .
Не съдържа нищо друго, освен изброените съставки.

Няма мнения за този продукт.

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение:Важно: HTML is not translated!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода от картинката: