Pet-EZE Анти стрес 90 дъвчащи таблетки за кучета и котки

Не е в наличност
Закупен: 78173 Марка: 21st Century Pet Health - вносител
Модел: Pet-EZE for Dogs 90 chewables
Наличност: Не е в наличност
$18.91
Бр: ПОРЪЧАЙ

Pet-EZE Анти стрес 90 дъвчащи таблетки за кучета и котки

  • Спомага за успокоение и тревожностPet-EZE Анти стрес таблеки на супер цена помагат при стрес и тревожност
  • Потиска стреса
  • Предизвиква чувство на спокойствие
  • Благоприятства за по-добър сън
  • Засилва дейността на сърдечно-съдовата система

Какво предтсвалява Pet-EZE Анти стрес?

Pet-EZE Анти стрес от 21st Century е хранителна добавка на супер цена под формата на дъвчащи таблетки, предназначена за кучета и котки, която спомага за успокоение на вашия домашен любимец при стрес и тревожност.
Pet-EZE Anti stress таблетки може да се използва, ако кучето Ви се чувства неудобно, когато пътува в кола или самолет. Също така когато е нервно или изпитва някакъв дискомфорт по време на буря, посещения при ветеринарен лекар, по време на фризьор или при силен шум. Причиненият стрес може да наруши имунната му система, може да навреди на здравето и да предизвика промени по отношение на неговото поведение. Затова приемът на Анти стрес таблетки от 21st Century премахва всякаква тревожност на вашето куче.

Как действа Pet-EZE Анти стрес върху кучета и котки?

Anti stress дъвчащи таблетки действа благоприятно за по-спокоен сън
Anti stress дъвчащи таблетки за кучета и котки
на изключителна цена действат благоприятно върху нервните процеси. Повишават нестабилността на организма да се справя със стреса и напрежението. Спомага за по-добър и пълноценен сън, както и засилва дейността на стомашно-чревната и сърдечно-съдовата система. Тауринът, който се съдържа в Pet-EZE Анти стрес продукта понижава напрежението в мускулите.
Препоръчителен прием: За кучета и котки от 10lbs (4,53kg) до 20lbs (9kg) по 2 таблетки дневно. За кучета над 20lbs (9kg) по 1 таблетка на всеки 10 lbs (4,53kg) над тези 20lbs дневно. Да не се превишава дозата от 4 таблетки дневно. Този продукт е предназначен само за периодична употреба. Да не се превишава периодът на прием за повече от 7 последователни дни. Индивидуалните резултати могат да варират. За употреба при възрастни кучета и котки.
 

Състав: Стойност: 
Лайка45 мг
Сушен Хмел45 мг
Екстракт от корен Джинджифил35 мг
L-таурин20 мг
L-триптофан10 мг

 
Други съставки: целулоза, сушенa бирена мая, суха суроватка, Liver Meal, магнезиев силикат, магнезиев стеарат, силициев диоксид и стеаринова киселина.
 
Предупреждения:  Да се използва с повишено внимание при бременни животни или животни, отглеждани за разплод. Препоръчва се преглед от ветеринарен лекар преди да използвате продукта.  Да не се използва при кучета, които имат проблеми със сърцето. Не използвайте този продукт преди анестезия или преди операция. Федералният закон забранява използването на допълнителен етикет на този продукт при преживните животни. Уверете се, че куче Ви пие много вода, докато се използва Pet-EZE Анти стрес.
Не използвайте, ако продуктът ви изглежда подправен или печата е счупен.
 
Начин на съхранение:  Съхранявайте на хладно и сухо място, недостъпно за деца и животни. Избягвайте температури над  86° F. В случай на случайно предозиране, веднага се свържете с  Вашия ветеринарен лекар. Да се използва само за животни. Този продукт не трябва да се дава на животни, предназначени за консумация от човека.

Няма мнения за този продукт.

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение:Важно: HTML is not translated!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода от картинката: